Yeşil Sinema Kapılarını 1.5 Yılın Ardından Açıyor

Dünyayı etkisine alan pandemi süreciyle birlikte yaklaşık 1.5 yıldır kapalı olan Yeşil Sinema kapılarını açıyor.

02-09-2021

Birbirinden kaliteli filmlerin vizyona girdiği Eylül Ayı ile birlikte sinemaseverler uzak kaldıkları dönemin acısını Hızlı ve Öfkeli serisin 9. filmi başta olmak üzere Luka, Shang-Chi ve On Halka Efsanesi, İki Gözüm, Habis, Sekiz, Tomris, Meander, İntihar Timi 2 ile çıkarabilecekler.

Hijyen noktasında kapalı kaldıkları dönem boyunca temizliğin aralıksız olarak yapıldığını belirten Yeşil Sinemanın genç sahibi Murat Yeşil “Malatya’da sinemaseverlere uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Malumunuz pandemi dönemi Dünya’da etkisini gösterirken sinema sektörünü Malatya’da ayakta tutabilmek adına genç yaşından itibaren canla başla çalışan Dedem Hüseyin Yeşil, Babam Hacı Yeşil ve Amcam Zeki Yeşil’i geçen yıl Ağustos ayında kaybetmenin acısını içimizde yaşıyoruz. Bu sinema onların bize mirası bizden öte Malatya’ya Malatyalılara mirası ve bizler bu mirası, emaneti en iyi şekilde ayakta tutarak onları gururlandırmak istemekteyiz.” şeklinde konuştu.

Murat Yeşil İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararlara uyarak sinemaya girme noktasında aşı süreci tamamlanmayan 18 yaş üzeri sinema severlerin,sinemaya girişleri için PCR testi zorunluluğu getirildiğini aşı sını yaptıranların ise aşı kimliklerini ibraz ederek salonlarda film izleyebileceklerini belirtti.

Anket

vbet giriş