Yunus Şevik Korku Filmi İçin Amerikada

Türkiye’de çektiği korku tarzı filmlerle adından ve başarılarından bahsettirmeyi başaran Yunus Şevik, gerçek hayat hikayesinden sinemaya uyarladığı “Yaşamak İstiyorum” isimli dram tarzı işiyle de Dünya çapında 30 ödül alma başarısını gösterdi.

05-09-2024

Farklı ve sıradışı projeleri beyaz perdeye taşımasıyla ünlenen yönetmen Yunus Şevik, Kulyas filminin devam serisi olan Kulyas2: Zikr-i Ayin’i çekmek için Amerika'ya gitti.

Amerika’da Dras film universal inc. Şirketini kuran başarılı yönetmen Yunus Şevik, filmin çekimlerini 2 ülke 5 şehir 35 mekânda gerçekleştirirken, Türkiye'de Kars, İstanbul- Amerika’da New York- New jersey ve Florida eyaletlerinde çekimler tamamladı. Çekimleri 4 mevsimde içine alarak yapıldı ve o doğallığı vermek için uzun sürdü, izleyici tüm doğallığıyla hem kış sahnesi izleyecek hem yaz sahneleriyle seyir keyfi yaşayacak. 1800’lü yılların Rus çarlık döneminden Amerika'ya uzanan bir hikâyeyi konu alan Yunus Şevik filminde Amerika'da yaşayan oyuncular Cihan Yıldız, Charli Akduman ve Gözüm Pul performanslarıyla damga vururken Yunus Şevik bu filmi dünya pazarına satmayı hedefliyor.

Anket