Çat'ta Gençlik ve Yaşam Merkezi'nin Temel Atma Heyecanı

Çat Belediyesi, Erzurum Gençlik ve Spor il müdürlüğü Spor Toto katkılarıyla yapılacak olan Gençlik ve Yaşam Merkezî Temel Atma Töreni düzenlendi.

16-08-2022

Başkan Melik Yaşar ” Çat halkı her şeyin en iyisine layık ve bizde en iyisini yapacağız.” dedi.

Çat Belediyesi tarafından yapılacak Gençlik ve yaşam merkezi temel atma töreni düzenlendi. Törene Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen,  Çat belediye başkanı melik yaşar Erzurum AK parti il başkanı Mehmet Emin Öz , Erzurum AK parti milletvekili İbrahim Aydemir , AK parti Erzurum milletvekili Selami Altınok ve bir çok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Temel atma töreni Çat belediyesi tarafından hazırlanan hizmet sunumuyla başladı. Ardından Erzurum büyükşehir belediyesi tarafından hazırlanan video katılımcılara izletildi.

Gençlik ve Yaşam merkezi Temel Atma töreninde konuşan  Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar,” Projemiz de  bir çok kahramanı var. Başta Cumhur ittifakı olmak üzere desteğini hiçbir zaman eksik etmediler. Projeyi ilk taslağını yaptığımızda bakanlık hayran kaldı. Projenin tüm detayları bizlere ait. Bugün temel atma töreni yarında inşası. Bitecek. Konut ihtiyacı ve sosyal yaşam ihtiyacı gelen misafirler ve personelin sorunu hala gelmemesi için böyle bir çalışma  yaptık. Köyde yaşayan  vatandaşlar içinde bir çok çalışma yaptık. Tüm bu çalışmalar emin olun 100 milyona aşkın bir bütçe ile hizmet veriyoruz.

Gençlik ve Yaşam Merkezi 30 milyona mal olacak. Ama olsun Çat halkı her şeyi hak ediyor. Bunun yani sıra Tekstil Fabrikası ile birlikte 200 vatandaşa istihdam sağlanacak.  ” Başkan Yaşar kış aylarında belediyenin çalışmalarından da bahsetti. Yaşar, ” Daha öncesini biliyoruz; bu yollar 5-6 aydan önce açılmazdı ancak şuan gününde hatta saatinde açılıyor.  Bu tüm AK parti siyasetçileri ve hizmetkârına borçluyuz.” diye konuştu.

Gizli Kahraman Sekmen”

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Erzurum büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen olduğunu belirterek ” Değil bu gün Çat belediyesi başka partide olduğu zamanlarda bile yalnız bırakmamıştır. Kendisine sonsuz teşekkür ederim. “şeklinde konuştu.

Tören açılışında söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,”  Bugün Çat belediyesi tarafından yapılacak olan önemli bir projenin açılışında bulunuyoruz. Gençlik ve Yaşam Merkezi ve daha bir çok projenin Çatlılarla buluşması için hep çalışıyoruz, çalışıyoruz. Yenilenen her ihtiyaç için biz de bu ihtiyaçlar doğrultusunda karşılık veriyoruz. Tüm Çatlılara hayırlı olsun”

Hazine ve Maliye bakan yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu Bizler hep birlikte bir aileyiz ve bu ailenin reisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Dolayısıyla ailede herkes görevini yapıyor. Yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetler, aileye yapılmış gibi hissettiriyor. Sizlere hizmetkâr olduğumuzdan kesinlikle gurur duyarız.” Dr. Yavilioğlu, Başkan Yaşar’ın yapılacak olan Gençlik ve Yaşam Merkezî ismini verme isteğine karşın şunları söyledi:” İsmimi buraya verilmesini istemiyorum. Çünkü ben sizlerin ve tüm halkımın hizmetkârıyım, bunun için sadece sizlere hizmet etmek beni gururlandırıyor. Ve bu bana fazlasıyla yetiyor. Hepinize bu güzel jestiniz için teşekkür ederim.”

Haber Gazeteciler Basın Birliği

Kerem Altın

Anket

vbet giriş