Ünlü Moda Tasarımcısı Sabiha Alakuşu’dan Görkemli Defile!..

İstanbul Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından organize edilen 2023’ün enleri ödül töreni Cem Karaca Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

01-05-2024

İstanbul Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezinden düzenlenen ödül töreninden sonra Sabiha Alakuş’un tasarladığı Osmanlı Dönemi Kadın Kıyafetleri Defilesi yapıldı. Düzenlenen defilede osmanlı kıyafetleri ile sahneye çıkan mankenler İlgiyle İzlendi. Ünlü moda tasarımcısı Sabiha Alakuş’un Osmanlı kadın sultanlarının giydikleri köstümleri defilesinde podyuma çıkan birbirinden güzel kızlar giydikleri kıyafetlerle adeta göz kamaştırdılar.
DEFİLENİN GÖZDE MANKENLERİ HİRA DOĞAN VE CEYLİN CANBEY BÜYÜK ALKIŞ ALDI
İlgiyle izlenen defilenin en gözde mankenleri küçük prensesler Ceylin Canbey ve Hira Doğan oldu. Elindeki Türk bayrağı ile sahneye ilk çıkan Küçük prenses Hira Doğan Ayakta alkışlandı. Ceylin canbey’in dans gösterisi ile alkışlar devam ederken defilede gösteri yapan diyer mankenler ise giydikleri kıyafetleri ile salondakilerin büyük beğenisini kazandı.
DÜNYANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDEN ÖDÜL ALAN SABİHA ALAKUŞU DEFİLEYE DAMGA VURDU
Dizi ve Sinema sanatçılarının ödül aldığı geceye Sabiha Alakuş’un defilesi damgasını vurdu. Dünyanın bir çok ülkesinde ödüller alan ve ülkemizi haklı bir gururla her yerde Osmanlı padişah ve sultanlarının köstümlerini gün yüzüne çıkaran ünlü modacı ve tasarımcı Sabiha Alakuşu yaptığı konuşmada katılımcılarateşekkür etti…
HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Anket

vbet giriş