Turgay Kıran'dan Dost Ziyareti

İş ve cemiyet hayatı yanında spor dünyasının da sevilen simalarından işadamı Turgay Kıran Göz nurunu koruma vakfı Bayrampaşa göz hastanesine ziyarette bulundu.

16-09-2021

Dostu, Göz nurunu koruma vakfı başkanı Fuat Topdemir’i hem ziyaret eden bu arada hastaneyi de gezerek hastaları ziyaret eden bir dönemin Galatasaray 2. Başkanını sorularıyla hastalar sıkıştırdı.

Hastalara moral ziyaretinde bulunan Turgay Kıran, fanatik Galatasaraylı hastaların sorularına sabırla cevap verirken moralleri de yükseltti. İş ve magazin dünyası yanında spor camiasının renkli kişiliği Turgay Kıran ‘’Sevgili başkanım Fuat Topdemir eski bir dostum.

Kendisine nezaket ziyaretinde bulundum. Yaşadığımız bu zor süreçte hastalarımızı da ziyaret etme şansı yakaladım. Kendilerine biraz moral ve tebessüm verebildiysem ne mutlu bana. Böyle muhteşem, donanımlı bir hastaneye gelmişken bir de tam teşekküllü göz muayenesi oldum.

Önümüzdeki günlerde sağlık sektörüne yatırım yapmayı düşünüyorum, mükemmeliyetçi kuruluşlar gördükçe, sağlık sektörü yarınlar için büyük atakta” dedi.

Anket

vbet giriş